У Дніпрі встановили нові тарифи на паркування

У Дніпрі встановили нові тарифи на паркування -

У Дніпрі встановили нові тарифи на паркування - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
04 квiтня 2023 18:31

На засіданні виконкому у Дніпрі ухвалили нові тарифи на паркування. Відповідне рішення опублікували на сайті міської ради.

У документі зазначається, що у Дніпрі визначили межі паркувальних зон і  установили тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування. Рішення набуло чинності з дати його оприлюднення – 4 квітня – та діє протягом воєнного стану.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Межі паркувальних зон у Дніпрі:

  • Зона А – центральна частина міста, яка обмежена: віл вулиці Старокозацької до вулиці Воскресенської, по вулиці Воскресеньскій до вулиці Князя Володимира Великого, по вулиці Князя Володимира Великого до вулиці Шолом-Алейхема, по вулиці Шолом Алейхейма до вул. Барикадної, по вул. Барикадній до просп. Дмитра Яворницького, по просп. Яворницького від вул. Барикадної до вул. Гоголя, по вул. Гоголя до вул. Паторжинського та від вул. Гоголя до вул. Воскресенської, по вул. Паторжинського та вул. Старокозацькій;
  • Зона В – територія від меж зони А та обмежена: від вул. Сімферопольської до вул. Січеславської Набережної по вул. 6-ї стрілецької дивізії, по вул. Січеславській Набережній від Мерефо-Херсонського мосту до вул. Набережної Заводської та вул. Павлова, по вул. Павлова до вул. Щепкіна, від вул. Щепкіна по просп. Сергія Нігояна до просп. Лесі Українки, по просп. Лесі Українки до просп. Олександра Поля, по просп. Олександра Поля до вул. Володимира Антоновича, від вул. Володимира Антоновича до вул. Костомарівської, від вул. Костомарівської до вул. Короленка, від вул. Короленка до вул. Святослава Хороброго до вул. Гоголя, від вул. Святослава Хороброго по вул. Гоголя до вул. Гусенка, від вул. Гусенка по вул. Феодосіївській до просп. Гагаріна, від вул. Феодосіївської по просп. Гагаріна до вул. Архітектора Олекса Петрові, від вул. Архітектора Олега Петрова по вул. Спаській до вул. Сімферопольської;
  • Зона С – інша територія міста, не охоплена зонами А, В та D;
  • Зона D – спеціально обладнані майданчики для паркування, розташовані за адресами: пл. Вокзальна, між буд. 5 та буд.13, вул. Степана Бандери в районі буд. 2, пл. Героїв Майдану, вул. Центральна, буд. 14, вул. Січеславська Набережна в районі буд. 29-А, вул. Сімферопольська в районі буд. 2, вул. Ламана (між Центральним мостом та будівлею Цирку), вул. Січеславська Набережна в районі буд. 31-А, просп. Олександра Поля в районі буд. 2.

Тарифи на паркування у Дніпрі по зонах за одну годину:

  • Зона А – 18 гривень;
  • Зона В – 15 гривень;
  • Зона С – 5 гривень;
  • Зона D – 20 гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах