Як у Дніпрі будуть працювати автобусні маршрути №77, 90 і 141

Як у Дніпрі будуть працювати автобусні маршрути №77, 90 і 141 -

Як у Дніпрі будуть працювати автобусні маршрути №77, 90 і 141 - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
22 червня 2022 16:36

У Дніпрі за допомогою голосування визначили, як будуть працювати автобусні маршрути №77, 90 і 141.

У департаменті транспорту повідомили, що серед містян у соцмережах провели голосування. Їм запропонували обрати найкращий для мешканців Таромського та Діївки варіант: продовжити маршрути до середмістя з більшою вартістю проїзду або залишити маршрути до станції метро "Покровська" без підняття тарифу. Згідно з результатами, 70% опитаних проголосували за те, щоб автобуси доїжджали до Вокзальної та Старомостової площі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таким чином, з 25 червня вносяться зміни у схеми руху та вартості проїзду автобусів, які курсують до Таромського. Автобуси повертаються у район Вокзальної та Старомостової площ до своїх звичайних схем руху:

  • Маршрут №77 прямуватиме від кінцевої зупинки "вулиця Старий Шлях" через вулиці Генерала Волівача, Миколи Зерова, Рясна, Андрійченка, Велика Діївська, проспект Свободи, Кайдацький шлях, Набережну Заводську, вулицю Княгині Ольги, проспект Дмитра Яворницького до кінцевої зупинки "вулиця Пастера";
  • Маршрут №90 прямуватиме від кінцевої зупинки "сел. Горького" через вулиці Річкова, Івана Сохача, Футбольна, Академіка Задонцева, Криворізьке шосе, Київська, проспект Івана Мазепи, проспект Сергія Нігояна, вулицю Курчатова до кінцевої зупинки "Вокзальна площа";
  • Маршрут №141 прямуватиме від кінцевої зупинки "вулиця Михайла Лояна" через вулиці Старий шлях, Мостова, Доблесна, Велика Діївська, Метробудівська, Набережна Заводська, Панаса Мирного, Посполита, проспект Сергія Нігояна до кінцевої зупинки "вул. Курчатова";

Вартість проїзду на маршрутах №77 та №141 становитиме 13 гривень, №90 – 14 гривень. Вартість проїзду не залежить від дальності поїздки.

Маршрути №9 та №92 тимчасово залишаються без змін і прямуватимуть до кінцевої зупинки "станція метро Покровська", вартість проїзду 10 гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах