У Дніпрі не виключають, що вартість проїзду в автобусах може підвищитися

У Дніпрі не виключають, що вартість проїзду в автобусах може підвищитися -

У Дніпрі не виключають, що вартість проїзду в автобусах може підвищитися - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
24 травня 2022 09:34

Попри воєнний стан та дефіцит з пальним у Дніпрі продовжує працювати громадський транспорт. У департаменті транспорту повідомили, чи планується підвищення тарифів на проїзд.

Як розповів заступник директора департаменту Олександр Лещенко, з початку повномасштабної війни кількість рухомого складу на маршрутах була меншою через зменшення пасажиропотоку та комендантської години. Міська влада вирішила допомогти автотранспортним підприємствам з паливом і забезпечувала їх на 100%.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі місто надає лише частину палива, а решту – перевізники купують власним коштом. Працюють майже всі автобусні маршрути, за виключенням тих, які цілком дублюються з електротранспортом.

Попри нестабільну ситуацію з ціною на паливо, наразі тариф на проїзд в автобусних маршрутах залишається незмінним. Надалі все залежатиме від економічної ситуації у державі і не виключено, що вартість проїзду може змінитися, додав Лещенко.

Нагадаємо, що в Україні вже декілька тижнів є проблема з паливом. На АЗС все ще є дефіцит пального, довжелезні черги та високі ціни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах