У Дніпрі ще на 5 місяців перекриють рух во вулиці Харківській

У Дніпрі ще на 5 місяців перекриють рух во вулиці Харківській -

У Дніпрі ще на 5 місяців перекриють рух во вулиці Харківській - фото: comments.ua

Транспорт та інфраструктура
17 травня 2022 11:58

У Дніпрі до жовтня буде перекрито рух по вулиці Харківській в районі ТРЦ "Мост-Сіті". Відповідне рішення підписав міський голова Борис Філатов.

У документі йдеться про те, що вулицю Харківську перекрили ще у червні минулого року  у зв’язку з необхідністю реконструкції громадських будівель багатофункціонального призначення, у тому числі ТРЦ "Мост-Сіті" з паркінгом, який знаходиться по вулиці Глінки, 2. Рух мав бути перекритий до червня цього року, але будівельні роботи ще не закінчили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У розпорядженні повідомляється, що вулиця Харківська буде перекрита до 21 жовтня щоденно з 07:00 до 10:00. Перекриття руху здійснюється на ділянці від вулиці Князя Володимира Великого до вулиці Глінки.

У Дніпрі перекриють ділянку вулиці Харківської -У Дніпрі перекриють ділянку вулиці Харківської - фото: google.com/maps

Раніше рух вулицею Харківською був перекритий щоденно з 22:00 до 07:00.

Нагадаємо, що у Дніпрі з 10 травня знову почали працювати платні майданчики для паркування у центральній частині міста. В Єдиному паркувальному центрі пояснили, що головна мета – зменшити навантаження на дорожню інфраструктуру центру. Останнім часом стало набагато більше приватного транспорту в центрі міста і це особливо помітно на парковках.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах