У Дніпрі внесли зміни у роботу громадського транспорту

У Дніпрі внесли зміни у роботу громадського транспорту -

У Дніпрі внесли зміни у роботу громадського транспорту - фото: freepik.com

Транспорт та інфраструктура
18 квiтня 2022 16:06

З сьогоднішнього дня, 18 квітня, у Дніпропетровській області скорочується комендантська година. У зв’язку з цим внесли зміни у роботу громадського транспорту.

Через скорочення комендантської години відсьогодні громадський транспорт Дніпра працюватиме з 06:00 до 20:00. Інтервал руху автобусних маршрутів скорочується до 8-20 хвилин, розповіли у міській раді. Інтервал руху електротранспорту (трамваїв та тролейбусів) і метрополітену залишається таким же, як і у довоєнний час.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом на автобусні маршрути вийшло близько 60% транспортних засобів. Під час воєнного стану у громадському транспорті продовжує діяти пільговий проїзд – його ніхто не скасовував. Тому якщо вам відмовили у пільговому проїзді, то можете звертатися за телефоном 056 732 12 12 або писати в телеграм-чат департаменту транспорта.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області з 18 квітня скорочено комендантську годину. Віднині вона буде починатися з 22:00 і закінчуватиметься о 05:00. Відповідне розпорядження підписав керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. У документі зазначається, що під час комендантської години забороняється перебувати на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах