Мер Дніпра розповів, коли закінчать будувати Північну об'їзну

У Дніпрі будують Північну об'їзну -

У Дніпрі будують Північну об'їзну - фото: adm.dp.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
09 лютого 2022 09:44

У Дніпрі повним ходом йде будівництво Північної об'їзної – дороги від Кайдацького шляху до траси Київ – Луганськ – Ізварине.

Як розповідає мер Борис Філатов, після відкриття Південної об'їзної місто змогло позбутися перевантажених фур на вулиці Космічній. Коли добудують Північну об'їзну, то вантажівки зможуть прибрати з проспекту Івана Мазепи, проспекту Свободи, вулиць Деземівської та Гвардійської.

За словами мера, завершити будівництво об'їзної планують за два роки – у 2024-му році. Тоді Дніпро зможуть повністю розвантажити від величезних вантажівок.

- Сподіваємось, що все буде зроблено якісно та вчасно, – прокоментував Філатов.

Нагадаємо, що 17 грудня у Дніпрі урочисто відкрили другу чергу Південної об'їзної, яка з'єднала трасу Н-08 із Південним мостом. Дорогу будували "з нуля", укладаючи нові шари дорожнього полотна, замінюючи комунікації, облаштовуючи водовідведення та розбудовуючи лінії електропередач.

На перетині з Аеропортівською вулицею збудували дворівневу розв'язку, щоб зручно було дістатися аеропорту. Там, де автошлях проходить вздовж полів, проклали шляхопровід – для проїзду сільгосптехніки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах