Топ телевізорів для вашої спальні

Топ телевізорів для вашої спальні - фото

Топ телевізорів для вашої спальні - фото

Техно
27 липня 2023 19:41

Компанія Huawei представила новинку - телевізор Smart Screen S3 Pro з діагоналлю екрана 86 дюймів. Модель обладнана 4K-дисплеєм з кадровою частотою 120 Гц і здатна транслювати контент зі смартфона без дротів. Користувачі часто розміщують телевізори в спальні, щоб дивитися кіно та інший контент у спокійній обстановці. Розглянемо критерії вибору пристроїв для цієї кімнати, а також топ моделей https://comfy.ua/flat-tvs/, які ідеально впишуться в інтер'єр.

Топ телевізорів для вашої спальні фото 1Топ телевізорів для вашої спальні фото 1

Особливості телевізорів для спальні

Ця кімната в будинку призначена для відпочинку. Телевізор у спальні дасть змогу розслабитися після важкого дня і комфортно провести час, насолоджуючись переглядом кіно і цікавих передач.

Перед купівлею моделі для спальні варто враховувати не тільки її зовнішній вигляд, а й технічні особливості:

  1. Діагональ. Вона має бути меншою, ніж відстань до глядача в 3-4 рази. У цьому випадку слід враховувати розмір приміщення. Маленька спальня з величезним телевізором виглядає неорганічно.
  2. Форма екрана. Виробники випускають моделі з прямою або вигнутою панеллю. При виборі потрібно спиратися на особисті переваги. Вироби з прямим дисплеєм вирізняються універсальністю, вони підходять для компактного і просторого приміщення. Вигнута модель забезпечує збільшене візуальне сприйняття екрана і гарне відображення відблисків.
  3. тип матриці. Популярністю користуються LED, OLED і QLED. Для першого варіанта характерна рідкокристалічна будова і підсвічування маленькими світлодіодними лампочками. В OLED кожен піксель виступає окремим джерелом світла. У матрицях QLED використовуються мікроскопічні кристали, які розташовані між фільтрами і підсвічуванням дисплея.

Помістити телевізор допустимо на стіні, тумбі або в спеціальному відсіку меблевого гарнітура. Любителі креативних рішень можуть повісити виріб на стелі за допомогою спеціальних кронштейнів.

Топ телевізорів для вашої спальні фото 2 1Топ телевізорів для вашої спальні фото 2

Топ моделей для спальні

На ринку представлена велика кількість ТВ-пристроїв, тому розібратися у виборі часом нелегко. Серед телевізорів для спалень популярністю користуються такі моделі:

  1. Xiaomi Mi TV A2 50. Пристрій з діагоналлю 50 дюймів, який вирізняється стильним дизайном і відмінною ергономікою. Роздільна здатність 4K і частота оновлення кадрів 60 Гц забезпечують якісну картинку з високою деталізацією. Телевізор працює під управлінням операційної системи Android TV 10, завдяки чому підтримує всі сервіси від Google і голосові команди.
  2. Samsung UE55AU7100UXUA. Модель з діагоналлю дисплея 55 дюймів підійде для великих спалень. Виріб підтримує роздільну здатність 4K. LED-матриця дає змогу отримати якісне зображення без засвічень. Техніка оснащена ОС Tizen з простим інтерфейсом і зрозумілими налаштуваннями.
  3. LG 43UQ91006LA. Пристрій оснащений екраном з діагоналлю 43 дюйми і підтримкою роздільної здатності 4K. ОС WebOS, під управлінням якої працює телевізор, розроблена компанією LG. Для поліпшення якості картинки реалізовано технологію HDR 10 Pro, що розширює діапазон передачі кольору і контрастності. Пульт LG Magic Remote забезпечує зручність управління смарт-функціями моделі.

Телевізори відмінно вписуються в інтер'єр спальні і дозволяють насолоджуватися комфортним переглядом фільмів і передач. При виборі моделі варто враховувати характеристики виробу і можливості бюджету. Щоб придбати відповідний телевізор, а також інші якісні товари, скористайтеся каталогом на сайті Comfy.ua.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах