Атлетку з Дніпра Ярославу Магучіх визнали найкращою спортсменкою вересня

Атлетку з Дніпра Ярославу Магучіх визнали найкращою спортсменкою вересня

Атлетку з Дніпра Ярославу Магучіх визнали найкращою спортсменкою вересня фото: НТА

Спорт
Сьогодні 12:47

Ярослава Магучіх здобула визнання як найкраща спортсменка місяця, підкоривши висоту 1.97 метра на легкоатлетичних змаганнях у Брюсселі, що принесло їй титул чемпіонки Діамантової ліги.

Це вже третя поспіль перемога Магучіх у "Діамантовій лізі", де вона перевершила свою головну суперницю з Австралії, повідомляє Національний олімпійський комітет України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Національний олімпійський комітет України відзначив її досягнення також у червні та серпні. Ще одна українська атлетка, Ірина Геращенко, завоювала бронзу в цьому змаганні.

У вересні також відзначили борця греко-римського стилю Єгора Якушенка, який вдруге цього року переміг у номінації «Найкращий юний спортсмен місяця». Він став чемпіоном світу серед юніорів у категорії до 97 кг.

Національний олімпійський комітет України підкреслив, що попри міжнародну паузу після Олімпійських ігор у Парижі, українські спортсмени продовжують досягати нових висот у своїх дисциплінах.

Раніше, ми писали, куди витратить Ярослава Магучіх призові за золоту медаль. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах