Ярослава Магучіх розповіла куди задонатила кошти з призових і скільки

Ярослава Магучіх розповіла куди задонатила кошти з призових і скільки

Ярослава Магучіх розповіла куди задонатила кошти з призових і скільки фото: unian.ua

Спорт
15 серпня 14:24

Дніпрянка Ярослава Магучіх зоозахисній організації UA Animals та чотирьом притулкам, а також частину коштів спортсменка передасть ЗСУ і фонду психологічної допомоги.

Мільйон гривень спрямовано на допомогу чотирилапим, повідомила Ярослава Магучіх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Крім фінансової та волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім’ї, незалежно від породи. Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину — врятуйте!" - Ярослава Магучіх.

Нагадаємо, наша держава всім своїм спортсменам за золоту медаль Олімпіади виплачує 125 тисяч доларів. Крім того, ще 50 тисяч доларів Ярослава отримала від Міжнародної федерації легкої атлетики. 

Міжнародна федерація легкої атлетики (World Athletics) стала першою у світі міжнародною спортивною федерацією, яка запровадила призові за перемогу на Олімпійських іграх. Такий подарунок запланований від World Athletics лише для володарів золотих нагород.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах