У Дніпрі знайшли гранату РГД-5 у купі сміття на автовокзалі

У Дніпрі знайшли гранату РГД-5 у купі сміття на автовокзалі -

У Дніпрі знайшли гранату РГД-5 у купі сміття на автовокзалі - фото: dp.npu.gov.ua

Події
24 травня 2022 14:17

Сьогодні, 24 травня, на автовокзалі у Дніпрі прибиральник знайшов гранату РГД-5. Вона лежала в купі сміття.

Прибиральник звернувся до поліцейських, які патрулюють територію вокзалу. Також до обстеження території залучили кінолога зі службовим собакою. Лабрадор Річі натренований на пошук вибухівок та зброї. Завдяки псу вдалося знайти ще запал від гранати, повідомняє ГУ Нацполіції Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці вилучили боєприпаси та направили на експертизу. Зараз поліція намагається встановити особу людини, яка могла б пронести на територію автовокзалу гранату із запалом.

У Дніпрі знайшли гранату РГД-5 у купі сміття на автовокзалі -У Дніпрі знайшли гранату РГД-5 у купі сміття на автовокзалі - фото: dp.npu.gov.ua

Гранату знайшов прибиральник, а запал – службовий песГранату знайшов прибиральник, а запал – службовий пес - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що це вже не перший випадок виявлення боєприпасів у Дніпрі. Людей просять бути дуже пильними. Якщо бачите підозрілий предмет, викликайте поліцію за номером "102". У жодному разі не намагайтеся підняти предмет або посунути його. Краще охороняти місце знахідки доти, доки не приїдуть правоохоронці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах