У бою з окупантами загинув відомий у Дніпрі адвокат, який захищав Рябчука

У бою з окупантами загинув відомий у Дніпрі адвокат Денис Гордєєв -

У бою з окупантами загинув відомий у Дніпрі адвокат Денис Гордєєв - фото: facebook.com Євген Солодко

Події
08 червня 2022 13:56

У бою з окупантами загинув відомий у Дніпрі адвокат Денис Гордєєв. За попередніми даними, його вбили на Донеччині.

Як розповіла його знайома Таміла Ульянова, прощання з Героєм відбудеться 9 червня о 10.15 в церкві за адресою – вулиця Січових Стрільців, 3-5. Після цього буде похорон на Краснопільському цвинтарі о 12:00. Поминальний обід заплановано у ресторані "Хан Чинар" на Космічній, 28-Б.

У бою з окупантами загинув відомий у Дніпрі адвокат Денис Гордєєв -У бою з окупантами загинув відомий у Дніпрі адвокат Денис Гордєєв - фото: facebook.com Євген Солодко та Таміла Ульянова

Зазначимо, що Денис Гордєєв був відомим у Дніпрі адвокатом. З останніх гучних справ – захист дніпровського стрільця Артема Рябчука, якого підозрюють у розстрілі людей на заводі "Південмаш". Внаслідок цієї події п'ятеро людей загинули, ще стільки ж були – поранені. Вирок Рябчуку ще не ухвалили.

Денису Гордєєву було 42 роки. Відомо, що ще з 2014-го він воював у батальйоні "Дніпро-1" та у "Правому секторі". У 2015 році його прізвище потрапило в заголовки сотень ЗМІ після того, як голова СБУ звинуватив його у вбивстві офіцера Служби безпеки України у Волновасі. Тоді Гордєєву довелося понад чотири роки просидіти за ґратами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах