Путін "розкрився": Корбан відреагував на заяву президента РФ

Путін "розкрився": Корбан відреагував на заяву Путіна -

Путін "розкрився": Корбан відреагував на заяву Путіна - фото: pravda.com.ua

Події
10 червня 2022 10:43

Глава Територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан прокоментував заяви президента Росії Путіна, які він озвучив на нещодавній зустрічі з молодими підприємцями.

Під час свого виступу президент РФ вкотре публічно озвучив свої погляди на устрій світу та провів низку історичних паралелей. Зокрема, він заявив, що вважає себе послідовником Петра I, а також "повертає та укріплює" території Росії.

Заяву Путіна прокоментував Геннадій Корбан.

- Так от, можна сказати, що з сьогоднішнього дня Путін нарешті відкрив свої справжні наміри. "Денацифікацію", якою він пудрив мозок своєму плебсу замінив терміном "повернення земель". Одним словом, Путін "розкрився". Тому що денацифікація це був лише привід, щоб розпочати захоплення українських територій та затіяти переділ світу. Тепер він це називає "поверненням", – каже голова Територіальної оборони Дніпра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Геннадій Корбан говорить, посилаючись на інформацію ЗМІ, що зараз на Донбасі активно працює один із менеджерів адміністрації Кремля Борис Рапопорт, завдання якого об'єднати самопроголошені "ДНР, ЛНР" із захопленими територіями Херсонської та Запорізької областей в один федеральний округ у складі РФ.

- Так от тепер – увага, що відбувається. Путін збирається провести аншлюс захоплених українських територій та зробити їх частиною РФ. Як свого часу Гітлер провів аншлюс Австрії, зробивши її частиною Німеччини, – вважає Корбан.

Геннадій Корбан упевнений, що для України це вкрай небезпечна ситуація через кілька обставин і пояснив чому.

- З моменту приєднання наших територій до РФ Україна вестиме бойові дії вже на території нібито РФ. Це все одно, що ми воюватимемо на території Білгородської та Курської областей (хоча особисто я не проти). І тут у Путіна розв'язуються руки, і він може застосувати небезпечніші види озброєнь. Друге – він може оголосити загальну мобілізацію у РФ. І найголовніше – ці території ми можемо втратити на десятки років, – вважає дніпрянин.

Глава Тероборони Дніпра каже, що якщо навіть колись у Росії прийде до влади демократичний президент, то він не зможе повернути нам наші території, оскільки це суперечитиме Конституції РФ та "інтересам російського народу". Тому він закликав керівництво України діяти швидко та прибрати зі свого оточення потенційних зрадників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах