Отримай відповідь: на якому етапі зараз будівництво ТДЦ "Перекресток" у Дніпрі

На якому етапі зараз будівництво ТДЦ "Перекресток" у Дніпрі

На якому етапі зараз будівництво ТДЦ "Перекресток" у Дніпрі - фото: facebook.com/ErmolaevVadym

Події
22 лютого 2022 15:15

У Дніпрі – біля ТРЦ "Мост-Сіті" – близько двох років триває будівництво торговельно-ділового центру "Перекресток". Відомо, на якому етапі воно зараз.

Як розповів дніпровський бізнесмен та власник компанії Alef Estate Вадим Єрмолаєв, на даний момент майже закінчено роботу над останнім – 6-м – поверхом стилобату (площини для встановлення колон та з'єднання між собою кількох будівель), тобто основи ТДЦ "Перекресток". Для завершення роботи над стилобатом залишилося зробити 10% колон.

Будівництво ТДЦ Будівництво ТДЦ

Будівництво ТДЦ Будівництво ТДЦ

Будівництво 7-го поверху ТДЦ Будівництво 7-го поверху ТДЦ

Потрібно сказати, що одна частина фахівців паралельно розпочала роботу над 7-м поверхом "Перекрестка" (його висотної частини), розпочала цегляну та газобетонну кладку. Інша їх частина вже почала встановлювати вентиляцію на цокольному (підпільному) та 1-му поверхах.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

При цьому, за словами керівника компанії-забудовника, цієї весни планується встановити скляні вітражі на стилобат і почати робити дах-терасу із "зеленою зоною" з того боку, звідки відкривається вид на річку Дніпро та Новий міст.

Місце для тераси ТДЦ Місце для тераси ТДЦ

Місце для тераси ТДЦ Місце для тераси ТДЦ

Вид на Новий міст та набережну з ТДЦ Вид на Новий міст та набережну з ТДЦ

Нагадаємо, що в березні 2020 року остаточно закрився ТЦ "Кубометр", який кілька років знаходився поряд із ТРЦ "Мост-сіті". На місці знесеного розважального комплексу утворився будмайданчик нового торгового центру – 20-поверхового ТДЦ "Перекресток". Останній хотіли збудувати і раніше, але через кризу в країні замість нього на якийсь час зробили ТЦ "Кубометр", не відмовившись від планів будівництва "Перекрестка". Назва будівлі пов'язана з тим, що вона знаходиться на перехресті вулиць Глінки та Харківської. До складу цього комплексу входить 6 будівель. Нижні три поверхи – торгівля, вестибюлі офісної частини, кафе. Висотна частина ТДЦ – офісні приміщення різної планувальної структури (open space, сo-working, відділені офіси). Виглядати це може так. Головна ідея нової будівлі – створення прохідної критої багаторівневої торгової вулиці із триповерховим атріумом. Також проект передбачає впорядкування вулиці Харківської. Там упорядкують паркувальні місця, облаштують велодоріжки, висадять дерева, створять зону відпочинку та літні майданчики. Загалом площа проекту складає 34 000 квадратних метрів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах