На випадок, якщо зникне телесигнал: в Україні працює безкоштовне інтернет-радіо

В Україні працює безкоштовне інтернет-радіо

В Україні працює безкоштовне інтернет-радіо - фото: shutterstock.com

Події
03 березня 2022 16:31

Оскільки у російські окупанти всіляко намагаються перешкодити роботі телебачення в Україні з метою дезінформації населення, у нашій країні почали активно боротися із цим "хитрим планом". Правдиві новини стали абсолютно безкоштовно розповсюджувати інтернет-радіо.

Як повідомили у Дніпропетровській облраді, у разі зникнення телевізійного сигналу правдиві та оперативні новини в Україні можна дізнаватися, слухаючи цифрове радіо radioplayer.ua, яке зараз працює в рамках марафону "Єдині новини". Зазначимо, що воно безкоштовне для користувачів мобільного зв'язку операторів "Лайф" та "Київстар". Планується, що незабаром прослуховування інтернет-радіо буде безкоштовним також для всіх клієнтів "Водафон".

Ефір доступний за цим посиланням. Крім того, інтернет-радіо radioplayer.ua можна слухати через спеціальні програми для смартфонів. Останні можна завантажити в (встановлених за замовчуванням) телефонних програм-магазинах GooglePlay, AppStore та AppGallery.

Нагадаємо, що у вівторок – 1 березня – в районі Дорогожичів біля київської телевежі було зафіксовано два потужні вибухи. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров сказав, що напад Росії на Московську телевежу є війною Росії з правдою. Через попадання в апаратну телевежу на Дорогожичах у Києві спостерігалися тимчасові проблеми з телетрансляцією. Найближчим часом було включено резервне мовлення.

Vgorode просить жителів України довіряти лише офіційним джерелам інформації (не чуткам та іншим непідтвердженим даним, тобто фейкам), а також не піддаватися паніці (зберігати холодний розум). Це необхідно, щоби ворог не міг керувати ситуацією на території українських регіонів. Якщо вам потрібна професійна психологічна допомога, під час воєнного стану її можна отримати безкоштовно, зателефонувавши психологам-волонтерам. Номери 16 спеціалістів дивіться тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах