Мама вколола півторарічному сину смертельну ін'єкцію: що їй загрожує

Мама вколола півторарічного сина смертельну ін'єкцію: що їй загрожує

Мама вколола півторарічного сина смертельну ін'єкцію: що їй загрожує - фото: depositphotos.com

Події
07 липня 2022 11:53

У Дніпрі судитимуть жінку, яка зробила смертельну ін'єкцію своєму маленькому синові.

Як повідомили в обласній прокуратурі, інцидент стався у вересні 2021 року. 39-річна жінка, будучи фармацевтом з медичною освітою, зробила укол своєму півторарічному синові з з сильнодіючим кардіостимулюючим лікарським засобом, забороненим до вільного продажу, який заборонено для вільного продажу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Малюка у стані клінічної смерті було госпіталізовано до обласної дитячої лікарні. Але у реанімації хлопчик помер від гострого отруєння препаратом.

Лівобережна окружна прокуратура Дніпра направила до суду обвинувальний акт за фактом навмисного вбивства малолітньої дитини. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років ув'язнення або довічний термін.

Нагадаємо, інцидент стався 9 вересня. Бабуся прийшла до квартири і побачила дочку з онуком Микитою непритомними. Поруч лежали залишки медикаментів та передсмертна записка. Бабуся викликала швидку. Маму в результаті вдалося врятувати, а малюк помер. За неофіційною інформацією із соцмереж, у жінки тоді нещодавно померла дочка і мама не змогла пережити втрату, тому вирішила накласти на себе руки, вколовши собі та дитині препарат.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах