Як дніпрянам потрапити до ІТ-армії, щоб допомогти швидше відстояти свободу України

Як дніпрянам потрапити до ІТ-армії України - фото: instagram.com/polosunya

Як дніпрянам потрапити до ІТ-армії України - фото: instagram.com/polosunya

Події
21 березня 2022 14:04

Успішна боротьба з російськими окупантами в Україні ведеться не лише за допомогою традиційних солдатів, а й завдяки ІТ-армії. Дніпрян просять приєднуватися до кібервоїнів, щоб прискорити припинення бойових дій з боку Росії. Як це зробити – читайте нижче.

Як повідомив заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Іван Начовний, зараз триває перша світова кібервійна, передають у Дніпропетровській ОДА. На боці України воюють вже понад 300 тисяч як українських, так і міжнародних спеціалістів – розробників, таргетологів, дизайнерів, копірайтерів. Вони здійснили понад 100 успішних атак на російські та білоруські інтернет-портали:

  • державні сайти;
  • соцмережі політиків;
  • сайти та соцмережі ЗМІ, бізнес-корпорацій, банків.

За допомогою хакерських атак росіян і білорусів закликають замислитися про те, що війна в Україні не повинна вестися і що її потрібно зупинити будь-якими способами. Що більше таких атак буде, то швидше можуть закінчитися бойові дії в нашій країні. У зв'язку з цим влада Дніпропетровської області просить місцевих жителів вступати в ІТ-армію.

Хто і як може вступити до ІТ-армії?

Вступити в ІТ-армію може кожен охочий мешканець України, зокрема Дніпра або іншого населеного пункту на Дніпропетровщині. Щоб бути корисним там, найчастіше мати якісь спеціальні навички не потрібно. Слід лише підписатися на цей телеграм-канал і робити ті елементарні речі, про які просять і які ви можете зробити. Наприклад, писати коментарі, скаржитися на сторінки тощо. Завдання бувають різні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах