Данилов розповів, чи вже є відповідь, чому відбулася окупація півдня

Данилов розповів, чи вже є відповідь, чому сталася окупація півдня

Данилов розповів, чи вже є відповідь, чому сталася окупація півдня - фото: facebook.com

Події
09 червня 2022 09:35

Остаточної відповіді, чому відбулася окупація південних областей України, наразі немає.

Про це повідомив секретар РНБО України Олексій Данилов у коментарі Радіо Свобода. За його словами, це питання досить складне, але відповідь на нього обов'язково буде отримана.

Як сказав Данилов, вже було засідання РНБО щодо прикордонних областей, де йшлося про Херсонську, Запорізьку, Миколаївську та Донецьку області. Чому відбулася окупація, хто ухвалював і які рішення – обов'язково з'ясують. Але зараз, за словами секретаря РНБО, першочергове завдання – дати військову відповідь російській армії.

- Звичайно, зараз можна перейти в цю частину (шукати причину окупації півдня – ред.), але потім розпочнуться звинувачення та політичні процеси. А питання політики зараз поставлене на певну паузу, бо нам треба подолати ворога. І тут ми маємо бути єдиними, – зазначив секретар РНБО.

Зазначимо, що на сьогодні російськими військовими окуповані частини Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах