Автостанцію в районі "Нашої Правди" хочуть переробити у залу для очікування

Автостанцію навпроти "Нашої Правди" хочуть переробити до зали очікування

Автостанцію навпроти "Нашої Правди" хочуть переробити до зали очікування - фото: d1.ua

Події
17 лютого 2022 13:47

Автостанцію, розташовану на лівому березі Дніпра – на вулиці Столетова, 7А – у районі ТЦ "Наша Правда", хочуть "перетворити" на зал очікування.

На даний момент автостанція являє собою два невеликі навіси з лавочками та двома приміщеннями для роботи магазинів. Однак незабаром на її території планують звести одноповерховий зал очікування, висота якого становитиме не більше ніж 7 метрів, а площа – 966,31 квадратних метрів. Поряд із залом очікування будинком мають збудувати і кілька нових приміщень торгово-додаткового призначення, пише D1.

Автобуси на Столетова чекають багато людей.Автобуси на Столетова чекають багато людей. Фото: d1.ua

Взимку на зупинці на Столетова людям не комфортно сидіти на лавочках на вулиці, тому вони чекають на транспорт.Взимку на зупинці на Столетова людям не комфортно сидіти на лавочках на вулиці, тому вони чекають на транспорт. Фото: d1.ua

Коли хочуть розпочати роботи – неясно. Чому автостанцію навпроти "Нашої Правди" вирішили розшити також невідомо. Але треба сказати, що повз неї ходять дуже габаритні автобуси – розраховані на велику кількість пасажирів. Ймовірно, автостанцію вирішили збільшити і зробити більш комфортною з тієї причини, що вона поки що не завжди може дати притулок під своїм "крилом" всіх людей, які чекають на автобуси. А це є проблемою, адже серед пасажирів транспорту є багато пенсіонерів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах