Арестович сказав, що за кілька років росія знову нападатиме на Україну

Арестович сказав, що за кілька років росія знову нападатиме на Україну

Арестович сказав, що за кілька років росія знову нападатиме на Україну - фото facebook.com/alexey.arestovich

Події
07 квiтня 2022 12:10

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що "другий раунд" війни в Україні є неминучим. За його словами, за кілька років росія знову намагатиметься напасти.

Як повідомив Олексій Арестович на ютуб-каналі ISLND TV, такого масштабу, як зараз, вже не буде. Тому що вони на нього вже не здатні.

- У росії 10 наземних армій. Вони вторглися вісьмома сюди, а потім поступово додавали. Зараз усі 10 вже тут. Плюс усі ВДВ та морська піхота, – сказав Арестович.

За його словами, нова операція росії буде меншого масштабу. Вона буде присвячена, наприклад, тому, щоб відрізати у нас Азовське море або захопити Харків, або щоб розширити межі так званих "ЛДНР".

- Незалежно від того, хто буде при владі в росії, зіткнення росії та України – неминуче. Ще кілька зіткнень до 2032-2035 років. Це як араби та євреї. Цей цикл воєн має відбутися, – сказав голова ВП.

Арестович сказав, що це неминуче навіть якщо росією керуватиме найбільший ліберал. Це конфлікт належить до тих, які люди ще не вміють вирішувати. Претензії виникатимуть постійно.

- Путін перед початком конфлікту майже нічого не сказав про політичні причини, економічні, про військові. Він просто дав метаісторичну рамку. Претензії виникатимуть знову і знову, доки ми на метаісторичному рівні не заберемо спадщину Київської Русі, – повідомив Олексій Арестович.

За його словами, росіяни повернуться на 2, 3, 4 рази і виправдовуватимуть себе "історичною рамкою". Вони будуть розумнішими, підрахують втрати. Вони з трудом, але зберуть війська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах