Дніпро активно розвиває цифрову освіту: платформи для навчання

Дніпро активно розвиває цифрову освіту: платформи для навчання

Дніпро активно розвиває цифрову освіту: платформи для навчання фото: kyiv.dityvmisti.ua

Події
14 жовтня 16:50

Місто Дніпро продовжує впроваджувати інноваційні рішення в сфері освіти, завдяки чому учні отримують доступ до якісної освіти з раннього віку.

Міська влада прагне залучити всіх мешканців до використання електронних послуг, повідомляють у міськраді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цифрові ресурси для дошкільнят

Серед ключових досягнень — платформа “Дошкільнятко”, що містить понад 300 інтерактивних вправ і ігор, відповідних державним стандартам дошкільної освіти. Аудіосупровід матеріалів робить навчання більш захопливим для малюків.

Електронна бібліотека для школярів

Платформа “MyBook” пропонує доступ до більше ніж 3 тисяч електронних книг для учнів, що дозволяє замінити важкі підручники на гаджети. Вчителі і бібліотекарі можуть створювати онлайн-бібліотеки для своїх класів.

Онлайн підготовка до ЗНО

Учні Дніпра мають можливість безкоштовно готуватися до Національного мультипредметного тестування через онлайн-платформу з відеоуроками від кращих викладачів, що зменшує потребу в репетиторах.

Цифрова грамотність для студентів

Для студентів розроблено онлайн-курс “Ти керуєш: принципи електронного урядування”, який навчить молодь основам електронного урядування та цифровізації.

Дніпро — лідер цифрових технологій

Завдяки цим ініціативам Дніпро вже третій рік поспіль визнається одним з лідерів в Україні за розвитком цифрових технологій. 

“Дніпро — перше місто в Україні, що створило таку масштабну та безкоштовну платформу для закладів дошкільної освіти. Наша мета — забезпечити доступ до якісної освіти для кожної дитини, незалежно від її матеріального становища. Ми впевнені, що цифрові інструменти зроблять навчання більш ефективним і цікавим”, - директор КП “Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста “єДніпро” Артем Трапезніков.

Додаткова інформація:

Для отримання додаткової інформації про навчальні платформи звертайтеся на гарячу лінію КП “єДніпро” за номерами: 067 876 94 49, 050 876 94 49, 063 876 94 49.

Раніше, ми писали про те, що з 2027 року учні старшої школи в Україні можуть почати здобувати профільну освіту за новим стандартом. Вони зможуть самостійно обирати профіль і частково предмети для вивчення. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах