На Дніпропетровщині судитимуть злочинців за підробку документів для виїзду за кордон

На Дніпропетровщині судитимуть злочинців за підробку документів для виїзду за кордон

На Дніпропетровщині судитимуть злочинців за підробку документів для виїзду за кордон фото: gunpvdp

Події
Сьогодні 13:16

Мова йде про 38-річного організатора злочинної групи та двох його спільниць. Учасники групи виготовляли підроблені документи про батьківство трьох дітей, а також фіктивні свідоцтва про шлюб із жінками, які мають інвалідність. 

Трьом учасникам організованої злочинної групи загрожує відповідальність, повідомляє Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідчі Синельниківського районного управління поліції зібрали докази та скерували обвинувальний акт до суду. Фігуранти підозрюються в оформленні фіктивних батьківств, а також шлюбів із жінками з інвалідністю, для подальшого незаконного виїзду за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Надалі з цими документами військовозобов’язані отримували відстрочку від військової служби та мали можливість безперешкодно виїхати за кордон. Трьом учасникам організованої злочинної групи загрожує відповідальність відповідно статей 27, 332, 27, 28, 362  Кримінального кодексу України.

Також встановили, що до незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон та несанкціоновані дії з інформацією причетний посадовець відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Її судитимуть за статтями 332 та 362 Кримінального кодексу України.

Раніше, ми писали про те, що військовослужбовець передавав місця розташування ЗСУ росіянам. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах