Дніпрян запрошують на день народження величезної собаки

Дніпрян запрошують на день народження величезної собаки -

Дніпрян запрошують на день народження величезної собаки - фото: tiktok.com/@lika_luna_wolfhound

Події
Сьогодні 17:18

Добрий і ніжний велетень з великим серцем. Так називає незвичайну собаку її власниця у себе на сторінці ТікТок. Луна - величезна собака породи ірландський вовкодав, яка живе у Дніпрі.

Ірландський вовкодав з Дніпра на прізвисько Луна став зіркою соцмереж. Щодня перехожі підходять познайомитися з собакою рідкісної породи, в цей час його власниця Анжеліка Ніколаєва знімає на відео реакції людей та викладає у ТікТок.

@lika_luna_wolfhound Наші любі підпищики, вибачайте, що я вас знімаю🥹Просто ви такі чарівні. Нам з Луною надзвичайно приємна ваша увага🥰 #дніпро #прогулянка #собака #вовкодав #рек #like #dogtok ♬ оригінальний звук - lika_luna_wolfhound

Ірландському вовкодаву Луні - один рік. Її власниця спочатку знімала відео лише для себе, однак коли помітила увагу до Луни вирішила створити акаунт для неї.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зблизька складається враження, що собака може вкусити, проте насправді, стверджує власниця Луна дуже добра собака, яка гарно ставиться до людей та інших собак.

Наразі на Тік-ток акаунт Луни підписано 27,3 тисячі користувачів. Анжеліка виклала близько 200 відео, які записує щодня для шанувальників незвичайної собаки.

2 жовтня Луні виповнюється 1 рік, для того щоб розділити свято з підписниками і усіма хто хоче познайомитися з величезною собакою Анжеліка запрошує на зустріч у парку Шевченка, сьогодні, 2 жовтня о 19:00.

З собою можете взяти ласощі та іграшки для собак, ну і звісно ж, своїх улюбленців. Фото для всіх бажаючих гарантовані.

@lika_luna_wolfhound Всі , хто хотів познайомитись та поспілкуватись- чекаємо 2 жовтня з 1️⃣8️⃣. 0️⃣0️⃣ в парку Шевченко #собака #дніпро #irishwolfhound ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Порода ірландський вовкодав найбільша з усіх, середній зріст породи становить 81-86 см; дорослі пси важать мінімум 54,5 кг, а дорослі суки - 40,9 кг. 

Ірландський вовкодав - стародавня порода. Записи свідчать, що великі вовкодави жили в Ірландії понад 2000 років тому.  Ірландський вовкодав - собака королів та дворян. Порода має довгу, захоплюючу історію: як бойовий собака (скидав воїнів з коней та колісниць) та мисливець на вовків.

Останній вовк був убитий в Ірландії в 1786 році, і популярність породи почала знижуватися. Великий голод у 1840-х роках тільки погіршив ситуацію, але ентузіасти все ж таки відродили породу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах