Масована атака на Дніпропетровську область: яка ситуація у Кривому Розі

Масована атака на Дніпропетровську область: яка ситуація у Кривому Розі -

Масована атака на Дніпропетровську область: яка ситуація у Кривому Розі - фото: t.me/evgendoberman

Події
Сьогодні 17:27

В ніч на 21 вересня армія РФ атакувала Дніпропетровську область, під удар потрапив Кривий Ріг. Внаслідок влучання по приватному сектору постраждало троє людей, всі госпіталізовані. Загинуло троє.

В одній з лікарень Кривого Рогу перебувають двоє поранених через нічний обстріл міста. Це 50-річний чоловік та його 17-річний син.

- Один дуже тяжкий. У нього опіковий шок, ураження до 80% поверхні тіла. Його життя під загрозою, - повідомив Суспільному медик.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Його 17-річний син перебуває у стані середньої важкості. У хлопця опіки нижніх кінцівок. Загалом уражено до 6% тіла.

Масована атака на Дніпропетровську область: яка ситуація у Кривому Розі фото 1Масована атака на Дніпропетровську область: яка ситуація у Кривому Розі фото 1

Щодо загиблих, це 12-річний хлопчик та його 75-річна бабуся. Мережею шириться відео, де мати гукає сина Максима та свою матір Валентину, які загинули. ЇЇ старший син, оборонець Маріуполя, в полоні з 2022 року.

За повідомленням керівника Криворізької РВА Олександра Вілкула, у понеділок, 23 вересня, у Кривому Розі буде оголошено день жалоби за загиблими внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки ворога. 

Нагадаємо, вночі 21 вересня росіяни обстріляли Кривий Ріг. Постраждало троє, загинуло три людини. Зайнялися 2 приватні будинки - пожежі рятувальники приборкали. Понад два десятки осель пошкоджені, ще 2 - зруйновані. Понівечені й школа, гараж та авто. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах