У Дніпрі відкриють Superhumans Center протезування та реабілітації

У Дніпрі відкриють Superhumans Center протезування та реабілітації -

У Дніпрі відкриють Superhumans Center протезування та реабілітації - фото: МОЗ

Події
09 вересня 17:52

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко здійснив відрядження на Дніпропетровщину, де планують відкрити ще один надсучасний центр протезування та реабілітації Superhumans.

Незабаром у Дніпрі відкриється новий Superhumans Center, повідомляє Мінохорони здоров'я. Очікується, що це стане важливою частиною медичної інфраструктури регіону. Центр, який буде розташований на базі однієї з місцевих лікарень, стане осередком передових медичних технологій та реабілітаційних послуг для українців, які постраждали внаслідок війни.

В Днепре откроют Superhumans Center протезирование и реабилитацию - фотоВ Днепре откроют Superhumans Center протезирование и реабилитацию - фото

Після реновації загальна площа нового медичного закладу складатиме близько 1 945 м². У центрі буде створено реабілітаційну зону, лабораторію протезування та стаціонарне відділення для складних випадків. Центр забезпечить роботою щонайменше 40 медичних фахівців і щорічно допоможе близько 600 пацієнтам. Прилегла територія площею 1 000 м² буде обладнана для відкритої реабілітації та відпочинку пацієнтів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вибір Дніпра як місця для нового центру не випадковий. Регіон знаходиться у близькості до фронту і вже є медичним хабом для поранених українців, де працюють з найскладнішими випадками.

В Днепре откроют Superhumans Center протезирование и реабилитацию - фотоВ Днепре откроют Superhumans Center протезирование и реабилитацию - фото

- Експертиза наших медиків у сфері надання послуг при травмах, отриманих внаслідок війни, має стати найкращою у світі, а наша система реабілітації - найсильнішою в Європі. Крок за кроком рухаємося в цьому напрямку, - підкреслив важливість цього проєкту Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Відкриття Superhumans Center не лише покращить медичну допомогу для пацієнтів зі східних та центральних областей України, але й позитивно вплине на економіку регіону, створюючи нові робочі місця та стимулюючи розвиток інфраструктури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах