У Дніпропетровській області автобус швидкої допомоги потрапив у ДТП

У Дніпропетровській області автобус швидкої допомоги потрапив у ДТП -

У Дніпропетровській області автобус швидкої допомоги потрапив у ДТП - фото: facebook.com/radiydoc

Події
03 серпня 15:22

Евакуаційний автобус швидкої допомоги Дніпропетровщини потрапив у ДТП. Нове скло коштує 200 тисяч грн, страхова компанія оцінила збитки у 2,6 тисяч грн.

З першого року повномасштабного вторгнення служба екстреної допомоги Дніпропетровщини отримала санітарний автобус "Надія".

13 липня 2024 року на ньому виконувалася чергова евакуація поранених бійців ЗСУ з Дніпра до іншого регіону України. На дорозі Дніпро-Полтава Н31 автобус обігнав автомобіль Dodge Journey під керуванням мешканки Синельникового. З даху авто почали падати неналежним чином зафіксовані речі, які розбили лобове скло автобуса, повідомив керівник служби екстреної допомоги Дніпропетровської області Радій Шевченко.

В Днепропетровской области автобус скорой помощи попал в ДТП - фотоВ Днепропетровской области автобус скорой помощи попал в ДТП - фото

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місце було викликано поліцію та складено необхідні схеми та протоколи. Водій Dodge свою провину визнала.

У страхову компанію винуватця ДТП АТ"СК"ІНГО" було надано повідомлення про подію та всі необхідні документи. Експерт страхової зробив оцінку матеріальних збитків, які, згідно з його калькуляцією, склали 2644 грн без ПДВ. Ринкова ціна ж на лобове скло з доставкою з Європи та установкою становить понад 200 тисяч грн.

В Днепропетровской области автобус скорой помощи попал в ДТП - фотоВ Днепропетровской области автобус скорой помощи попал в ДТП - фото

- "АТ"СК"ІНГО" нарахувавши суму збитку робить вигляд, що не розуміє в чому проблема? Вочевидь вони вважають, що таким чином вирішили питання? Вони не розуміють, що ускладнюють нашу роботу, та завдяки кому вони зараз мирно працюють? Можливо АТ СК ІНГО та винуватиця ДТП прокинуться?, - пише Радій Шевченко.

За Правилами дорожнього руху України автобус із розбитим лобовим склом експлуатувати заборонено.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах