Російські окупанти обстрілюють Нікопольський район новою зброєю

Російські окупанти обстрілюють Нікопольський район новою зброєю

Російські окупанти обстрілюють Нікопольський район новою зброєю фото: t.me/Yevtushenko_E

Події
21 липня 16:53

Російські війська обстріляли Нікопольський район снарядами із флешетами. 

20 липня під обстріл зі ствольної артилерії потрапив  населений пункт Марганецької громади, повідомив голова Нікопольської РВА Євгена Євтушенка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чимало снарядів потрапили в навчальний заклад. Це вже не перший подібний обстріл - Іллінка та Добра Надія майже щодня потерпають від збройної агресії. На жаль, школа отримала суттєві руйнування, на щастя - люди не постраждали.

Що таке снаряди з флешетами

Флешети - це артилерійські снаряди, які містять близько семи або дев'яти тисяч (в залежності від калібру) маленьких, гострих стріл здатних наносити важкі поранення і вбивати людей. Тож окупанти застосували боєприпаси, розраховані на максимальне ураження саме людей.

Російські окупанти обстрілюють Нікопольський район новою зброєюРосійські окупанти обстрілюють Нікопольський район новою зброєю фото: t.me/Yevtushenko_E

"За два роки обстрілів мешканці майже всіх прибережних населених пунктів знаходили подібні дротики на вулицях, в парканах, дахах та автомобілях", - зазначив Євген Євтушенко. 

Російські окупанти обстрілюють Нікопольський район новою зброєюРосійські окупанти обстрілюють Нікопольський район новою зброєю фото: t.me/Yevtushenko_E

Нагадаємо, Нікополь Дніпропетровської області розташований на відстані річки Дніпро від Енергодару Запорізької області. Його загарбники окупували у 2022 році. З того часу обстріл Нікопольського району не припиняється.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах