Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян

Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян -

Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
08 липня 18:48

Сьогодні, 8 липня, армія РФ спрямувала на Україну понад 40 ракет різних типів. Зокрема, на Дніпропетровщині є влучання: у Дніпрі пошкоджено СТО та багатоповерхівку, а у Кривому Розі ракета влучила по підприємству й житловому фонду.

Керівник ДніпроОВА Сергій Лисак повідомив, що через сьогоднішню ранкову атаку на Дніпропетровщині 11 загиблих. 68 постраждалих. Серед них - троє 14-річних підлітків: двоє дівчат і хлопець.

Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян фото 1Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян фото 1

Це мешканці обласного центру, Кривого Рогу, а ще - Криворізького району. Там також пошкоджені 28 приватних будинків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки загинув чоловік. На цю хвилину відомо про 12 постраждалих. П’ятеро з них  госпіталізовані, одна людина у важкому стані.

Пошкоджені з десяток багатоповерхівок, 2 гуртожитки, коледж, магазин, авто.

Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян фото 2 1Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян фото 2
Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян фото 3 2Ранкова ракетна атака на Дніпропетровську область: нові подробиці терору росіян фото 3

У Кривому Розі триває ліквідація наслідків ворожої ракетної атаки. На місці ракетного удару у Кривому Розі в адміністративному корпусі підприємства обвалився дах від пожежі. Гасіння пожежі закінчили, почали розбір завалів. Станом на зараз відомо про 10 загиблих - 6 жінок, 4 чоловіки та понад 50 постраждалих.

Утренняя ракетная атака на Днепропетровскую область: новые подробности террора россиян - фотоУтренняя ракетная атака на Днепропетровскую область: новые подробности террора россиян - фото

У Кривому Розі також побиті півтора десятки авто і медзаклад.

За словами генеральної директорки однієї з лікарень Кривого Рогу Олени, до медзакладу потрапили десять пацієнтів.

- Це вибухова травма, ураження декількох органів і систем, це порізи, це порушення функції судин, черепно-мозкові травми. З цих пацієнтів, пʼятеро "тяжких", які пройшли через складні оперативні втручання. Зараз стабілізовані. Є пацієнти два амбулаторні, один - середньої важкості, який пішов додому за своїм бажанням, одна пацієнтка "легка" також пішла. Вони отримуватимуть лікування. У нас в стаціонарі залишилось вісім людей, - каже лікарка.

Також внаслідок надзвичайної ситуації в іншій громаді Криворіжжя поранення отримали 4 осіб. Виникло займання, але пожежники його приборкаи. Пошкоджено більше двох десятків приватних будинків.

Завтра, 9 липня, у Кривому Розі оголосили День жалоби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах