5 загиблих та 47 постраждалих: як Дніпро пережив ранкову ворожу атаку.

5 загиблих та 47 постраждалих: як Дніпро пережив ранкову ворожу атаку

5 загиблих та 47 постраждалих: як Дніпро пережив ранкову ворожу атаку фото: Дніпропетровська ОВА

Події
03 липня 20:52

Сьогодні ворог застосував комбіновану атаку та вгатив по місту балістикою та безпілотниками.

Як повідомляє Vgorode Dnipro, є руйнування, зокрема, постраждав торговий центр “Апполо”.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це вже друга атака на торговий центр. Раніше, ворог обстріляв його перед новорічними святами, 29 грудня 2023 року.  Його нещодавно встигли відремонтувати. Втім через атаку знову постраждав. 

До однієї з міських лікарень доставили 10 травмованих. 4 людей з них були госпіталізовані у тяжкому стані. Ще 6 обрали амбулаторне лікування. сім хворим надано медичну допомогу, назначено лікування. Наразі, їх стан тяжкий, проте стабільний, повідомили у лікарні. 

Не дивлячись на приліт, лікарня працює. А ще вранці їй теж дісталося від ворога. На території медзакладу досі лежать уламки збитого шахеду. Є руйнування в дитячій лікарні. У відділення реанімації прилетів уламок, утім, обійшлося без постраждалих. На завтра у місті оголошено жалобу.

Є низка руйнувань. На місці влучання працюють рятувальники та всі комунальні служби. Розгорнуто оперативний штаб. Усі на місці — керівництво військової адміністрації, місцеве самоврядування. Усі працюємо пліч-о-пліч, - міський голова Борис Філатов. 

Постраждали 6 дитячих садочків. В одному з них розбито 9 вікон, 2 дверей. На час атаки перебували у закладі 10 дорослих та 8 дітей. Вихованці в момент вибухів були в укритті в сусідньому навчальному закладі.

Прибирають уламки розтрощених вікон і у магазині поруч. Товар на щастя зруйнований не весь. Головне, всі живі, радіють продавчині. 

Людей рятували психологи та поліція. Через ракетну атаку було обмежено рух громадського транспорту. Як повідомили у Дніпровській міськраді, відновлено рух трамваїв №11, тролейбусів №19, “А”, “Б” та автобусів №34, 87-А, 87-Б, 106, 113, 146-А, 146-Б, 155 та 156 у звичайному режимі

На завтра у місті оголошено жалобу. 

Раніше, ми писали, що загалом, у Дніпрі місцеві чули понад 10-ти вибухів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах