В Україні створили застосунок для моніторингу відключення світла

В Україні створили застосунок для моніторингу відключення світла -

В Україні створили застосунок для моніторингу відключення світла - фото: ua.linkedin.com/in/andrey-bulanov

Події
27 червня 13:48

В Україні айтівці створили застосунок для моніторингу подачі електрики. "Світлобот" можна завантажити з Google Play та App Store.

IT-розробники Андрій Буланов та Костянтин Медеденко, які спеціалізуються на застосунках для Android та iOS, реалізували застосунок "Світлобот", який забезпечує автоматичний моніторинг подачі електроенергії.

- Хочете завжди знати, чи є світло у вашому помешканні? Вам важливо знати точний час включення та відключення світла? Мешканці "домової групи" втомились писати про зміну стану світла і пересварились через це? Тепер ви можете дізнатись про поточний стан світла завдяки нашому новому додатку, - повідомив Андрій Буланов у LinkedIn та подякував за вагому допомогу в розробці Костянтину Медеденку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В Украине создали приложение для мониторинга отключения света - фотоВ Украине создали приложение для мониторинга отключения света - фото

З-поміж переваг "Світлобота" він виокремив:

  • постійний моніторинг електропостачання;
  • оповіщення в реальному часі;
  • зручний та інтуїтивний інтерфейс.

Щоб почати користуватися «Світлоботом», необхідно буде поставити смартфон на зарядку вдома або офісі, а далі - синхронізувати зі своїм основним смартфоном за відеоінструкцією.

Залежно від того, чи відбуватиметься зарядження пристрою, на основний смартфон надходитимуть сповіщення про те, чи здійснюється електропостачання, чи ні.

Завантажити "Світлобот" можна безкоштовно для пристроїв Android та iOS в онлайн-магазинах Google Play та App Store.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах