Ходив по місту та шукав позиції ЗСУ: у Нікополі затримали зрадника

Ходив по місту та шукав позиції ЗСУ: у Нікополі затримали зрадника

Ходив по місту та шукав позиції ЗСУ: у Нікополі затримали зрадника фото: ssu.gov.ua

Події
17 червня 14:18

Служба безпеки затримала агента фсб, який готував нову серію російських ударів по Нікопольському району Дніпропетровщини.

Як повідомили у СБУ, 57-річний зрадник щодня обходив прибережну територію громади, де намагався виявити пункти базування Сил оборони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Все повідомляв окупантам через месенджер, а потім видаляв усі повідомлення після кожного сеансу зв’язку. Пізніше, ворог мав намір обстріляти ці позиції зі ствольної та реактивної артилерії, яка знаходиться на тимчасово захопленій частині Запорізької області.

Затримали зрадника під час виконання одного з таких завдань. За місцем проживання проведено обшуки, де знайшли банківську картку, на яку він отримував грошову "винагороду" від російської спецслужби. Також вилучено мобільні телефони, які він використовував для комунікації з фсб.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Раніше, ми писали, що служба безпеки та Державне бюро розслідувань зібрали докази злочинів братів колишніх народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака, які підозрюються у держзраді. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах