Адміністратору телеграм каналу "Повістки Вінниця" загрожує до 8 років позбавлення волі

Адміністратору телеграм каналу "Повістки Вінниця" загрожує до 8 років позбавлення волі.

Адміністратору телеграм каналу "Повістки Вінниця" загрожує до 8 років позбавлення волі. Фото: facebook.com/ssu.vinnytsia

Події
11 червня 09:39

30-річного бізнесмена, який вів паблік з інформацією про місця вручення повісток, підозрюють у перешкоджанні діяльності ЗСУ в умовах воєнного стану.

Як повідомляє пресслужба управління Служби безпеки України у Вінницькій області, було затримано адміністратора Telegram-каналу, який намагався зірвати мобілізацію.

Мешканець Вінницької області займався "інформаційно-підривною діяльністю, яка шкодить ЗСУ". Слідчі встановили, що 30-річний підприємець з міста Хмільник сам ігнорує мобілізацію та закликає інших робити те саме.

Чоловік створив Telegram-канал, де дискредитував ЗСУ, зокрема повідомляючи підписників про місця, де працівники ТЦК вручали повістки. Він був адміністратором каналу "Повістки Вінниця".

Працівники СБУ повідомили адміну про підозру в перешкоджанні законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах