У Дніпропетровській області суд виніс вирок чоловіку, який відмовився від мобілізації

У Дніпропетровській області суд виніс вирок чоловіку, який відмовився від мобілізації -

У Дніпропетровській області суд виніс вирок чоловіку, який відмовився від мобілізації - фото: firtka.if.ua

Події
29 травня 14:59

У Дніпропетровській області чоловік отримав повістку і написав заяву про відмову від мобілізації.

Як стало відомо з матеріалів справи Покровського районного суду Дніпропетровської області, на Дніпропетровщині засудили чоловіка, який відмовився від мобілізації до лав ЗСУ.

В Днепропетровской области суд вынес приговор мужчине, отказавшемуся от мобилизации - фотоВ Днепропетровской области суд вынес приговор мужчине, отказавшемуся от мобилизации - фото

У вироку йдеться про те, що у травні 2024 року чоловік проходив військово-лікарську комісію та був визнаний придатним до служби. Згодом він отримав повістку, після чого відмовився вступати до лав військовослужбовців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Чоловік пояснював свій вчинок тим, що в нього є маленька дитина. Військовозобов’язаний написав заяву про відмову від мобілізації. Він підписав угоду зі слідством та визнав свою провину.

Спочатку суд призначив йому покарання у вигляді обмеження волі строком на 3 роки 3 місяці. Однак потім звільнив від відбування призначеного терміну та змінив рішення - чоловіку визначили покарання у вигляді іспитового строку на 2 роки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах