З чого почати велике прибирання: готуємось до весни

Готуємось до весни: з чого почати велике прибирання  - фото

Готуємось до весни: з чого почати велике прибирання - фото

Події
05 березня 11:03

Зимовий сезон уже позаду. І це означає, що настав час ховати теплі куртки і шарфи у шафу, оновлювати гардероб та зустрічати весну. Весняне прибирання — особливий ритуал, який символізує відновлення та допомагає очистити простір від чогось старого і наповнити свіжим.

Щоб генеральне прибирання пройшло успішно, варто приділити цьому достатньо часу. Складіть чекліст всього, що треба зробити у кожній кімнаті та налаштуйте себе так, ніби це не обов’язок, а цікавий квест. Почати краще з найскладнішого: помити вікна, освіжити холодильник, очистити плиту і духову шафу. Далі слід прибрати зимові речі та взуття. Також можна влаштувати ревізію та позбавитись від зайвого. До прибирання варто залучити всю родину — так процес пройде швидше і веселіше, а спільні заняття тільки укріплять ваші стосунки. Перетворіть процес на приємність, вмикайте веселу музику та винагороджуйте себе за успіхи. 

Секрети успішного прибирання

У прибиранні не обійтись без зручних інструментів та побутової хімії. Напевно у кожної та кожного є свій арсенал улюблених засобів, проте базовий набір для прибирання виглядає охоплює: 

  • універсальний очисник для поверхонь та підлоги; 
  • спрей для скла та дзеркал; 
  • дезінфекційний засіб для сантехніки; 
  • поліроль для меблів; 
  • засоби проти жиру, вапняного та мильного нальоту; 
  • пральний порошок. 

Придбати весь необхідний перелік засобів для прибирання можна у найближчому магазинів VARUS або замовити на varus.ua. В асортименті власних торгових марок мережі — одразу декілька лінійок продукції, яка стане у пригоді під час підготовки помешкання до весни.

Так, наприклад, у лінійці ТМ “Чиста Вигода” можна знайти засоби для прання, спрей для скла, серветки для прибирання, губки, сміттєві пакети та інші засоби й аксесуари за першою ціною на ринку.  Це означає, товари цієї торгової марки мають найбільш вигідну вартість, порівняно з будь-якими альтернативами. 

Не забудьте і про якісні аксесуари для прибирання, як, наприклад, губки та серветки ТМ Varto Clean, які забезпечать якісне очищення поверхонь від забруднень. У лінійці цієї торгової марки також представлені інші аксесуари, які не поступаються за якістю відомим світовим брендам. Водночас вони мають суттєво — до 30% — нижчу ціну за рахунок відсутності витрат на рекламу.

З чого почати велике прибирання: готуємось до весни фото 1З чого почати велике прибирання: готуємось до весни фото 1

Товари власних ТМ Varto Clean, ТМ Varto Soft та ТМ “Чиста вигода” закривають усі потреби в господарських дрібничках, асортимент охоплює засоби для різних поверхонь та посуду, засоби для прання, аксесуари для прибирання та багато іншого. Наш відділ якості ретельно перевіряє кожну позицію, вивчає склад та дбає про те, щоб продукція відповідала всім стандартам законодавства.

З чого почати велике прибирання: готуємось до весни фото 2 1З чого почати велике прибирання: готуємось до весни фото 2

Лайфхаки, які полегшують прибирання: 

  • Розподіліть роботу на частини: наприклад, один день — одна кімната. Так прибирання не перетвориться на нескінченний процес, а матиме чіткі часові рамки. 
  • Оберіть “своє” місце для кожного предмета у квартирі. Нехай ваша система зберігання буде логічною та простою, так буде менше спокуси залишати речі не на своїх місцях. 
  • Використовуйте контейнери для організації простору. Це допоможе упорядкувати речі, їх буде простіше знаходити, а процес прибирання стане швидшим та легшим. 
  • Встановіть графік регулярних прибирань на майбутнє: чим ефективніше ви підтримуєте чистоту в помешканні, тим менше роботи залишиться вам на наступне генеральне прибирання. 

Коли прибирання завершено, час оновити витратні товари для особистої гігієни. Поповнити запаси сухих та вологих серветок, ароматного мила, туалетного паперу та паперових рушників. Усі ці дрібнички, які прямо впливають на ваш комфорт, є в асортименті ТМ Varto Soft. До речі, нещодавно зʼявились зручні ролери для чистки одягу бренду ТМ Varto Soft — незамінний аксесуар для тих, хто має пухнастих улюбленців.  

З чого почати велике прибирання: готуємось до весни фото 3 2З чого почати велике прибирання: готуємось до весни фото 3

Прибирання зовсім не обов’язково має бути чимось важким та неприємним. Беріть на озброєння наші поради, запасайтесь найкращими засобами побутової хімії та готуйте свою оселю для весни із задоволенням.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах