Українська порноакторка допомогає з реабілітацією військових ЗСУ

Українська порноакторка допомогає з реабілітацією військових ЗСУ -

Українська порноакторка допомогає з реабілітацією військових ЗСУ - фото: 24tv.ua

Події
01 березня 18:05

Українська порноакторка Юлія Сенюк, яка працює під псевдонімом Джозефіна Джексон, допомагає у реабілітації українських військових, які постраждали під час бойових дій.

Як повідомляє українська служба німецького видання DW, зірка фільмів для дорослих проводить час з українськими бійцями у басейні. Ветеран Збройних сил України на ім'я Олександр розповів, що спочатку не повірив у те, що побачить українську порнозірку, але згодом пожартував, що навіть поголився заради цієї зустрічі. 

У басейні Юлія Сенюк практикувала із захисниками англійську мову, фотографувалася та всіляко підтримувала їх психологічно.

- Проводиться реабілітація для наших захисників, які втратили свої кінцівки. Ми говоримо про якусь психологічну підтримку. Я насправді не думала, але мені запропонували просто сюди приїхати і таким чином розбавити ситуацію, можна сказати, підняти їм настрій, показати, що вони такі самі як і решта, що з ними можна контактувати, - поділилась порнозірка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Один з українських військових із впевненістю заявив, що вірить у те, що ідея допомагати травмованим українцям йде у порноакторки від щирого серця.

- У мене мрія - повести доньку у школу першого вересня. Я хочу це зробити на своїх ногах, - поділився захисник України.

Фізіотерапевт "Центру спасіння життя" Дмитро Ткаченко розповів, що його пацієнти у присутності Джозефіни Джексон значно якісніше та завзятіше працюють на тренуваннях і мають більшу мотивацію.

Наразі жінка збирає кошти на протези для ветеранів у Центрі спасіння життя.

- На одного хлопця в середньому може піти 10 мільйонів гривень. Це враховуючи реабілітацію, протез і все решта. Тому кошти нереальні, ми постійно шукаємо фінансування. Багато людей просили мене зробити фан-зустрічі. Чому б їх не зробити, але з якоюсь користю? Всі гроші будуть задоначені: від квітків, мерч, аукціон – всі сто процентів підуть на донати, - розповіла Сенок.

Порноакторка Юлія Сенюк намагається висвітлювати події в Україні на весь світ. Так, вона залучила до допомогу військовослужбовцям американського колегу Джонні Сінса (відомий як "Лисий із Brazzers"). Минулого року чоловік зробив світлину у футболці із українським Тризубом та заявив, що "не любить росіянок".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах