Купа крові, поранення та зруйновані будинки: подробиці ракетної атаки 25 лютого

Купа крові, поранення та зруйновані будинки: подробиці ракетної атаки 25 лютого

Купа крові, поранення та зруйновані будинки: подробиці ракетної атаки 25 лютого фото: dp.vgorode.ua

Події
26 лютого 17:33

25 лютого окупанти атакували Дніпро дронами та ракетами. Нашим захисникам вдалося збити п’ять дронів та три ворожі ракети.

Як повідомляє Vgorode Dnipro, станом на зараз у місті пошкоджені 12 будинків, 3 майже вщент зруйновані. Через атаку чоловіки 41 і 49 років. Й жінки – 20 та 60 років. Всі у лікарні.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

За словами лікаря, у медичних закладах Дніпра перебувають четверо постраждалих. Найближчими днями деяких випишуть, а один із них потребує хірургічного втручання. В нього струс головного мозку, забій м’яких тканин та закритий перелом гомілки. Його стан медики оцінюють як середньої важкості, без загрози для життя.

Купа крові, поранення та зруйновані будинки: що розповіли постраждалі від ракетної атаки 25 лютогоКупа крові, поранення та зруйновані будинки: що розповіли постраждалі від ракетної атаки 25 лютого фото: dp.vgorode.ua

Наразі комунальники ліквідовують наслідки вечірньої атаки. У той час з постраждалими продовжують працювати психологи. Місцева влада приймає заяви мешканців постраждалих будинків для подальшої фінансової компенсації.

Нагадаємо, 23 лютого ворог атакував Дніпро. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах