Мчимо до перемоги разом: мережа VARUS запускає збір на автівки для ЗСУ

Мчимо до перемоги разом: мережа VARUS запускає збір на автівки для ЗСУ -

Мчимо до перемоги разом: мережа VARUS запускає збір на автівки для ЗСУ - фото: varus.ua

Події
15 лютого 14:37

Мережа VARUS запускає благодійну ініціативу на підтримку воїнів ЗСУ. Відтепер завітавши у будь-який магазин мережі кожен із нас може долучитись до важливої справи - взяти участь в акції "Мчимо до перемоги разом" і допомогти зібрати кошти на автомобілі для Збройних Сил України. 

Долучитись до акції просто - ви купуєте спеціальні товари, а прибуток від  їхнього продажу спрямують на придбання автомобілів для ЗСУ. Серед цих товарів - продукція власних торгових марок VARUS та брендовані пакети. Також у мережі продаються маленькі машинки, копії тих, які для армії закуповує команда ГеройCar. З офіційними правилами акції можна ознайомитись на сайті varus.ua.

Мчимо до перемоги разом: мережа VARUS запускає збір на автівки для ЗСУ -Мчимо до перемоги разом: мережа VARUS запускає збір на автівки для ЗСУ - фото: varus.ua

- VARUS продовжує свою активну участь у благодійних ініціативах на підтримку Збройних Сил України. Акція "Мчимо до перемоги разом" - це можливість для кожного із нас долучитись до допомоги нашим військовим і тим самим внести свій вклад у нашу спільну Перемогу, - розповідає директорка з маркетингу VARUS Анна Луганська.

Транспортні засоби надзвичайно важливі для наших воїнів. Саме з цими автівками вирушають на бойові завдання штурмовики і розвідники, мисливці за "шахедами" і пілоти бойових дронів. На них також перевозять спорядження, боєприпаси та евакуюють поранених. Від кількості та справності авто напряму залежать успіхи наших військових на фронті. Саме тому проєкт ГеройCar уже понад рік забезпечує захисників позашляховиками, а кожен із нас може доєднатись до цієї важливої мети. 

- Шлях до Великої перемоги складається із маленьких кроків. Уже не секрет, що нашим військовим потрібні автівки - потужні, надійні, здатні виконувати важку бойову роботу попри мороз і бездоріжжя. Ці машини дійсно допомагають військовим щодня захищати нашу країну. Тому ми раді додатковій підтримці від мережі VARUS. Запрошуємо всіх долучитись до акції "Мчимо до перемоги разом", донатимо і працюємо заради нашої спільної мети, - коментує Артем Скрипка керівник проєкту ГеройCar.

Які саме підрозділи отримають позашляховики ГеройCar, можна побачити на єдиній національній платформі, де відбувається формування й верифікація заявок та проходить збір коштів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах