Прогноз погоди у Дніпрі на тиждень з 12 лютого по 18 лютого

Прогноз погоди у Дніпрі на тиждень з 12 лютого по 18 лютого

Прогноз погоди у Дніпрі на тиждень з 12 лютого по 18 лютого фото: dnipro.libr.dp.ua

Події
11 лютого 17:46

Протягом тижня - з 12 по 18 грудня погода у Дніпрі буде переважно дощовою.

Понеділок

Весь день у Дніпрі буде хмарним. Вночі розпочнеться дрібний дощ та закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться та продовжиться до приходу вечора. Температура повітря коливатиметься від +8 до +11 градусів.

Вівторок

У Дніпрі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря коливатиметься від +6 до +9 градусів.

Середа

У Дніпрі буде хмарна погода, яка триматиметься до самого вечора. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день мине без опадів. Температура повітря коливатиметься від +5 до +10

Четвер

До самого вечора у Дніпрі буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі можливий дрібний дощ. День мине без опадів. Температура повітря коливатиметься від -1 до +5 градусів.

П'ятниця

Вже вранці небо у Дніпрі затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -5 до -3 градусів.

Субота

Вранці у Дніпрі небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -7 до -4 градусів.

Неділя

У Дніпрі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -5 до -3 градусів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах