Якість, смак та приємна ціна: запрошуємо на ковбасне різномаїжжя від ТМ Varto до VARUS

Якість, смак та приємна ціна: запрошуємо на ковбасне різномаїжжя від ТМ Varto до VARUS

Якість, смак та приємна ціна: запрошуємо на ковбасне різномаїжжя від ТМ Varto до VARUS

Події
09 лютого 17:40

Ковбасні вироби — завжди у переліку найпопулярніших продуктів серед українських покупців. Смачні бутерброди на сніданок, швидкий перекус чи нарізка до святкового столу: для будь-якої потреби можна підібрати свій м’ясний делікатес. 

Однак при виборі ковбаси та сосисок важливо звертати увагу не тільки на смакові властивості, але й на якість продукції. Обидва ці критерії, а також доступну вартість поєднують у собі м’ясні продукти власної торгової марки Varto від мережі супермаркетів VARUS. 

Торгова марка Varto вже давно асоціюється у покупців мережі з ідеальним поєднанням ціни та якості. Під власним брендом мережа VARUS пропонує м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої, бакалію та консервацію, виготовлену на спецзамовлення мережі супермаркетів. Асортимент постійно збільшується, орієнтуючись на запит клієнтів.

Якість, смак та приємна ціна: запрошуємо на ковбасне різномаїжжя від ТМ Varto до VARUS фото 1Якість, смак та приємна ціна: запрошуємо на ковбасне різномаїжжя від ТМ Varto до VARUS фото 1

Для виготовлення власної продукції мережа VARUS співпрацює тільки з перевіреними виробниками, які виготовляють продукти, згідно з ДСТУ. Багатьох з них українські покупці знають і довіряють їм вже багато років. Так, наприклад, ковбасу «Лікарська» для ТМ Varto виготовляє м'ясопереробна фабрика «АЛАН». Основною перевагою підприємства є використання лише свіжого охолодженого м’яса. Також «АЛАН» має високі стандарти якості, підтверджені сертифікатом FSSC 22000. Висока якість продукції поєднується з відмінними смаковими властивостями — це підтверджується високим попитом та відгуками споживачів. 

Ковбасу «Сервелат» для ТМ Varto виготовляє м'ясокомбінат «Ювілейний». Підприємство забезпечує високу якість продукції, яка відповідає всім вимогам законодавства та має всі необхідні сертифікати якості. Більше того, представництва м’ясокомбінату «Ювілейний» обладнані сучасними складами, а транспорт — спеціалізованим холодильним обладнанням, що гарантує дотримання умов зберігання продукції. 

Якість, смак та приємна ціна: запрошуємо на ковбасне різномаїжжя від ТМ Varto до VARUS фото 2 1Якість, смак та приємна ціна: запрошуємо на ковбасне різномаїжжя від ТМ Varto до VARUS фото 2

Зауважимо, що вся продукція ТМ Varto проходить ретельні перевірки відділом якості VARUS перед тим, як вона потрапить на полиці магазинів. 

«Можливість співпрацювати з топ-виробниками України наповнює лінійку м'ясної гастрономії ТМ Varto позиціями відбірної якості: молочні, копчені, сирокопчені, в’ялені ковбаси, сосиски, сарделі й нарізки. Лінійка продуктів включає в себе м'ясну продукцію різних технологій виробництва, щоб кожен із наших клієнтів зміг обрати продукцію як для свята, так і на кожен день,  — коментує Анна Бурцева керівниця відділу розробки ВТМ мережі VARUS. — Для нас важливо надати покупцям можливість обирати, не задумуючись про ціну, при цьому бути впевненими в якості». 

Приємна новина для тих, хто планує продегустувати ковбасні смаколики ТМ Varto — мережа VARUS підготувала для вас знижки до 25%. У період з 5 по 18 лютого вартість на ковбасу «Лікарську» буде 24,90 грн за 100 г. та  «Сервелат» ТМ Varto складатиме 139,9 грн за штуку.

Також анонсуємо, що у період з 19 лютого по 3 березня сосиски з сиром ТМ Varto можна буде придбати за акційною ціною 18,29 грн за 100 г. Тож заходьте у найближчий магазин VARUS або замовляйте вигідно новинки на varus.ua.

Нагадаємо, що Varto — це власна торгова марка VARUS, що пропонує широкий асортимент товарів відмінної якості: м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої, бакалія та консервація, виготовлені на спецзамовлення мережі супермаркетів. Всі товари мають високі смакові показники та складають достойну конкуренцію відомим брендам. ТМ Varto — висока якість за нижчою ціною.

Довідка 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 108 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах