Вранці 8 лютого розстріляли авто заступника міського голови Нікополя

Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя -

Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
08 лютого 12:18

8 лютого близько 9 ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику міського голови Нікополя, в результаті чого автомобіль загорівся.

Як повідомили в прокуратурі Дніпропетровської області, за даними слідства, 8 лютого 2024 року на одній із вулиць міста Нікополь невідомі особи із невстановленої вогнепальної зброї розстріляли автомобіль, в якому перебував заступник міського голови.

Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя -Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя - фото: dnipr.gp.gov.ua

Внаслідок обстрілу чоловік загинув на місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя -Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя - фото: dnipr.gp.gov.ua

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (частина 1 статті 115 Кримінального Кодексу України).

Наразі тривають невідкладні слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину.

Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя -Вранці, 8 лютого, розстріляли авто заступника міського голови Нікополя - фото: dp.npu.gov.ua

На розшук підозрюваного орієнтовано весь особовий склад поліції регіону. Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах