У Дніпропетровській області, після смерті дружини, чоловік розбещував доньок і знімав це на камеру

У Дніпропетровській області, після смерті дружини, чоловік розбещував доньок і знімав це на камеру -

У Дніпропетровській області, після смерті дружини, чоловік розбещував доньок і знімав це на камеру - фото: myvin.com.ua

Події
18 сiчня 17:18

У Дніпрі судили чоловіка, який розбещував своїх неповнолітніх дітей. За даними слідства, правопорушник з 2020 по 2023 рік систематично вчиняв насильницькі дії сексуального характеру щодо своїх дочок.

З 2014 року, після смерті дружини, майбутній злочинець сам виховував двох дочок та сина з особливими потребами. У 2020 році в нього вперше виник злочинний намір почати розбещувати свою старшу дочку.

В Єдиному державному реєстрі судових рішень зазначається, що чоловік протягом трьох років щонайменше чотири рази кликав дівчинку до себе у ванну, де змушував знімати білизну і торкатися себе в інтимних місцях. Також він сам наносив депіляційний крем на статеві органи дитини під приводом видалення волосся.

Крім того, на вимогу батька дівчинка зі своєю молодшою сестрою надягали відверту білизну та торкалася руками його геніталій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Проте на цьому злочинець не зупинився та вирішив знімати дитячу порнографію за участю своїх рідних дочок. Всього він виготовив 23 файли, на яких відображалися оголені частини тіла дітей. Під час обшуку за його місцем проживання, правоохоронці вилучили телефон, на який велася незаконна зйомка.

За даними слідства, внаслідок дій батька обидві дитини отримали тяжкі психологічні травми.

Обвинувачений у вчиненні злочинів не зізнається. У своїх показаннях він намагався створити образ люблячого батька, який піклувався про своїх дочок. Він заперечував усі звинувачення, висунуті проти нього. Казав, що вперше побачив флеш-накопичувачі з фотографіями лише в матеріалах справи.

Він також додав, що, на його думку, виготовлення порнографії - це її поширення у великих масштабах, а не те що йому пред'являють. Крім того, він запевнив, що ніколи не змушував своїх дочок торкатися себе і сам не вчиняв таких дій. 

На підставі частини 1 статті 70 Кримінального Кодексу України, за сукупності злочинів та достатньої кількості доказів, що свідчать проти підсудного, йому винесли вирок у вигляді позбавлення волі на строк 10 років, без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах