У Кривому Розі 12-річний хлопець стояв на балконі та тримався за кондиціонер

У Кривому Розі 12-річний хлопець стояв на балконі та тримався за кондиціонер -

У Кривому Розі 12-річний хлопець стояв на балконі та тримався за кондиціонер - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
18 сiчня 11:15

У Кривому Розі на вулиці Героїв АТО перехожі побачили 12-річного хлопчика, який стояв на балконі тримаючись за кондиціонер, та викликали рятувальників.

Як повідомили в ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, вдень, 17 січня, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на підвіконні знаходиться дитина, яка потребує допомоги.

Подія сталася на вулиці Героїв АТО Довгинцівського району міста Кривий Ріг.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Кривому Розі 12-річний хлопець стояв на балконі та тримався за кондиціонер -У Кривому Розі 12-річний хлопець стояв на балконі та тримався за кондиціонер - фото: dp.dsns.gov.ua

На місці виклику надзвичайники побачили, що на рівні другого поверху біля балкону п’ятиповерхового житлового будинку стояв хлопець тримаючись за кріплення .

За допомогою висувної драбини рятувальники спустили хлопчика, 2012 року народження, на землю та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

У Кривому Розі 12-річний хлопець стояв на балконі та тримався за кондиціонер -У Кривому Розі 12-річний хлопець стояв на балконі та тримався за кондиціонер - фото: dp.dsns.gov.ua

До надання допомоги залучено 4 рятувальника та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах