Ігор Шайхет: ефективність та інновації інкасаторських послуг

Ігор Шайхет: ефективність та інновації інкасаторських послуг -

Ігор Шайхет: ефективність та інновації інкасаторських послуг - фото:

Події
29 грудня 2023 09:27

Слово "інкасація" має своє походження з італійської мови і дослівно перекладається як "класти в ящик". І з цим, як з одним із етапів процесу інкасаторських послуг, цілком можна погодитись. Сьогодні одна з кращих приватних інкасаторських компаній України "СІТ-СЕК’ЮРИТІ" використовує в своїй роботі такі "ящики". Її власник Шайхет Ігор Олегович уточнює, що їх роль у сучасній практиці виконують кейси, які обладнані системою захисту. Адже головна мета компанії - забезпечення безпеки та надійності перевезення цінностей. Над виконанням цього завдання щоденно працюють спеціалісти "СІТ-СЕК’ЮРИТІ".

Ігор Шайхет в коментарі виданню Мінфін звернув увагу на те, що завдання його  колективу - не просто надати якісну послугу, а й постійно вдосконалювати свою роботу.

Ігор Шайхет: особливості інкасаторських послуг для різних типів організацій

Інкасаторські послуги стають дедалі важливішим елементом безпеки та зручності для організацій різних сфер діяльності. Тому такі приватні компанії, як "СІТ-СЕК’ЮРИТІ", з  Ліцензією №1 на надання банкам послуг інкасації та Ліцензією МВС на провадження охоронної діяльності, викликають довіру у клієнтів та поступово набувають більшої популярності.

- Хочу сказати, що до нас звертаються клієнти різних галузей діяльності. Серед них - торгові компанії, автозаправки, промислові та харчові підприємства, інші учасники малого та середнього бізнесу, в окремих випадках - фізичні особи. Причому послуги нашої компанії розповсюджуються на територію всієї України, за виключенням тимчасово окупованих і зон, де активно ведуться бойові дії, - розповідає Шайхет Ігор. 

Ігор Шайхет: ефективність та інновації інкасаторських послуг фото 1Ігор Шайхет: ефективність та інновації інкасаторських послуг фото 1

Ігор Шайхет вважає важливим зазначити, що інкасатори не займаються упаковкою виручки, і її перерахунком. Уточнює, що замовник завчасно отримує промарковані сейф-пакети, в які самостійно вкладає готівку.

- Наші інкасатори лише фіксують факт заповнення і цілісності сейф-пакетів. Потім видають відповідний чек із зазначенням суми готівки. Наступний крок – завантаження та перевезення виручки броньованими машинами, спеціально оснащеними всіма необхідними засобами. Кінцевий пункт - наш кеш-центр. На місці сейф-пакети знову перевіряють на цілісність. Потім, під наглядом камер, готівку обробляють автоматизованим способом на сортувальниках банкнот, визначають її платіжність (придатність чи непридатність банкнот до обігу)  і через банк перераховують безготівкові кошти на поточний рахунок клієнта, - розповідає процедуру здійснення інкасації Шайхет Ігор Олегович.

Ігор Шайхет: пріоритет "СІТ-СЕК'ЮРИТІ" - надійність, оперативність та індивідуальний підхід

Ігор Шайхет: ефективність та інновації інкасаторських послуг фото 2 1Ігор Шайхет: ефективність та інновації інкасаторських послуг фото 2

За словами Шайхета Ігоря, його приватна компанія не тільки дотримується найвищих стандартів, але й активно модернізує свою діяльність. Наприклад, завдяки впровадженню передових технологій, забезпечується здійснення інкасації в режимі реального часу. Ігор Шайхет наголошує, що завдяки сучасним технологіям, інкасацію можна проводити навіть онлайн:

- "Розумна система", на якій базується процедура інкасації в нашій компанії, працює за будь-яких умов. Виконувати завдання інкасаторам не заважає навіть вимкнення світла та відсутність мережі Інтернет. Адже під час передачі виручки фахівці використовують спеціальний принтер на акумуляторі. До того ж, завдяки цифровій технології, час проведення інкасації скорочується до 35 секунд. Все, що для цього потрібно - смартфон та пов’язані з ним пристрої. Наша задача - зробити послугу інкасації максимально зручною, зрозумілою, прозорою та оперативною. Для цього ми постійно черпаємо новий  прогресивний міжнародний досвід.

Як говорить Ігор Шайхет, інкасація, яка колись асоціювалась з традиційними процедурами, тепер стала справжньою інновацією завдяки компанії "СІТ-СЕК'ЮРИТІ". Її спеціалісти не просто дотримуються світових стандартів, а й пристосовують сучасні технології до потреб українського ринку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах