У Дніпропетровській області 11-річний хлопчик ледь не потонув у ванній

У Дніпропетровській області 11-річний хлопчик ледь не потонув у ванній -

У Дніпропетровській області 11-річний хлопчик ледь не потонув у ванній - фото: uainfo.org

Події
19 грудня 2023 13:09

11-річний хлопчик ледь не потонув у ванній. Спасіння дитини стало можливим завдяки швидкій реакції батьків.

17 грудня в Кам’янському 11-річна дитина під час купання ледь не втопилася в ванній, - повідомила медик Лариса Біданцева.

Мати почула дивні звуки, коли її син пішов купатися, та пішла перевірити. У ванній кімнаті вона застала хлопчика у воді, лицем донизу. Вчасно зреагувавши, тато хлопчика почав надавати першу медичну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Викликавши швидку, мати допомагала батькові в реанімаційних заходах. Екіпаж швидкої прибув за 4 хвилини. Лікарі підкреслюють, що завдяки ефективним діям батька дитина вже мала дихання і серцебиття до прибуття медиків.

Бригада швидкої допомоги продовжила надання медичної допомоги у повному обсязі, і хлопчика доставили до Регіонального медичного центру родинного здоров'я у важкому стані, де йому надають необхідну допомогу під кисневою терапією.

За словами медичних працівників, важливою була співпраця батьків і швидка реакція екіпажу. Дитяче життя було врятоване завдяки своєчасним заходам

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах