Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці

Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці - фото

Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці - фото

Події
08 грудня 2023 15:20

Уявіть собі, що вам вдалося піймати хмаринку і спробувати її на смак. А вона виявилась саме такою, як ви й фантазували — приємною, прохолодною та ще й із вашою улюбленою начинкою. 

Солодка сирна основа, огорнута в тоненьку оболонку насиченого шоколадного смаку —  ніжний десерт, який ми пам’ятаємо з дитинства. Так, ми зараз про глазуровані сирки ТМ Varto. І вони повертаються у VARUS в оновленому дизайні. До того ж, сирочки ТМ Varto доступні у трьох улюблених смаках: ваніль, соковита полуниця чи ароматне какао. Обирайте свій або міксуйте смаки за настроєм.

Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 1Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 1

Спочатку хрускіт шоколаду, потім — хмаринка сирної маси, яка просто тане у роті, а у кінці найголовніше — кисло-солодке полуничне задоволення. Не потрібно уявляти, просто спробуйте сирок ТМ Varto з наповнювачем “Полуниця”. 

Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 2 1Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 2

Ванільний глазурований сирочок смакує так, наче це найніжніша кулька ванільного пломбіру. Тільки ще й в обіймах темного шоколаду. 

Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 3 2Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 3

Насичений смак та аромат шоколадного десерту ТМ Varto пробуджує асоціації одразу з усіма улюбленими солодощами  — цукерками, плитками шоколаду, тортиками, тістечками та іншими смаколиками. 

Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 4 3Смакує як у дитинстві: солодка подорож на хмаринці фото 4

“Глазуровані сирки — улюблений десерт тисяч дорослих та дітей. Він чудово смакує як доповнення до кави або чаю, може служити корисним перекусом та альтернативою шкідливим солодощам. Раді повідомити, що улюблені сирочки власної торгової марки Varto вже доступні на полицях усіх супермаркетів VARUS”, — коментує керівниця відділу розробки ВТМ VARUS Анна Бурцева.

Тож саме час потішити себе улюбленим десертом та поринути у дитячі спогади. Залишається тільки вибрати улюблений смак: ароматна ваніль, соковита полуниця чи шоколадний смак какао? І бігом до найближчого магазина VARUS або на сайт varus.ua.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах