У Дніпропетровській області троє людей отруїлись чадним газом

У Дніпропетровській області троє людей отруїлись чадним газом -

У Дніпропетровській області троє людей отруїлись чадним газом - фото: nordbess-news.cv.ua

Події
19 листопада 2023 15:33

Чоловік та дві жінки загинули від отруєння чадним газом у приватному житловому будинку селища Аули Кам’янського району.

Як повідомили в ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, 17 листопада о 16:20 стало відомо, що у приватному житловому будинку, розташованому у селищі міського типу Аули Криничанської селищної територіальної громади Кам’янського району, виявлено тіла 3 осіб: чоловіка, 1986 року народження, та двох жінок, 1981 та 1953 років народження. 

Ознак горіння у будинку не було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Попередня причина смерті людей - отруєння чадним газом орієнтовно внаслідок несправності твердопаливного котла.

Симптоми отруєння чадним газом

Найпоширеніший симптом - головний біль. Людина, організм якої починає страждати від чадного газу, відчуває втому, запаморочення, сонливість, блювоту, важке дихання, пришвидшене серцебиття та кашель.

При тяжких отруєннях чадним газом виникає сплутаність свідомості та м’язова слабкість, дихання стає поверхневим, пульс частішим. У людини розширюються зіниці, починається сонливість. Обличчя стає блідим. Через пригнічення серцевої діяльності, людина може втратити свідомість, а також може зупинитися дихання. Потім настає смерть. Втрачати свідомість людина починає не одразу, однак через брак сил, навіть відчуваючи небезпеку, постраждалий часто не може врятуватися.

Якщо ви відчули перелічені симптоми, перш за все - вимкніть усі газові прилади, відчиніть вікна, щоб впустити в приміщення свіже повітря.

Якщо ваше самопочуття погіршується, негайно викликайте швидку медичну допомогу, адже кожна секунда може врятувати ваше життя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах