Пориви вітру та мокрий сніг: прогноз погоди у Дніпрі на 19-21 листопада

Пориви вітру та мокрий сніг: прогноз погоди у Дніпрі на 19-21 листопада.

Пориви вітру та мокрий сніг: прогноз погоди у Дніпрі на 19-21 листопада. Фото: unsplash.com

Події
19 листопада 2023 11:03

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про стихійне метеорологічне явище 19 листопада у Дніпрі та по Дніпропетровській області.

Як повідомили у ГУ ДСНС області, у регіоні очікуються пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. Визначено перший (жовтий) рівень небезпечності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, синоптики прогнозують у Дніпропетровській області мокрий сніг та ожеледицю.

Так, сьогодні, 19 листопада, очікується хмарна погода з мокрим снігом і дощем вдень. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура по області протягом доби 0-5° тепла; по місту Дніпро вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.

У понеділок, 20 листопада, погода також буде хмарною. Вночі прогнозується мокрий сніг, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12м/с. Температура протягом доби від -1° до +4°.

У вівторок, 21 листопада, очікується хмарна погода з проясненнями. Істотні опади не прогнозуються. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від -3° до +2°.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 20 листопада у східних регіонах, зокрема на Дніпропетровщині, сніг може встелити землю на 10-15 сантиметрів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах