У КП "Дніпроводоканал" просять мешканців розрахуватися з боргами і не накопичувати їх

У КП "Дніпроводоканал" просять мешканців розрахуватися з боргами і не накопичувати їх -

У КП "Дніпроводоканал" просять мешканців розрахуватися з боргами і не накопичувати їх - фото: dniprorada.gov.ua

Події
23 жовтня 2023 15:49

Мешканці завинили понад 800 млн грн  "Дніпроводоканалу". Боржники можуть оформити реструктуризацію і сплачувати частинами.

Мешканці Дніпра за послугу водопостачання та водовідведення заборгували більше ніж 800 мільйонів гривень. Із них близько 100 мільйонів гривень - юридичні особи.

- Просимо мешканців сплатити борги і не накопичувати їх. Від цього залежить якісне надання послуги. Йдеться про транспорт, оперативне усунення аварійних ситуацій, обслуговування генераторів, які підприємство придбало, аби дніпряни були з водою у разі відключень електроенергії, - підкреслив під час брифінгу 23 жовтня представник КП "Дніпроводоканал" Ян Майдан.

Він також додав, що боржники мають можливість укласти договір на реструктуризацію. Тобто сплачувати частинами.

- Реструктуризація дозволяє споживачу поступово погашати накопичений борг. А головне - уникнути примусового методу його стягнення та додаткових грошових витрат, пов’язаних із цим. Для укладання такого договору споживач може звернутись як до абонентських служб нашого підприємства, так і до Центрів абонентських послуг ТОВ "ЄРЦ КП". Сплачуючи борги, потрібно оплачувати і поточні рахунки, - додав Ян Майдан.

Контактні номери телефонів абонслужб за посиланням:  https://vodokanal.dp.ua/kontakti/.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах