У Дніпропетровській області виготовляли неякісний бензин і продавали на заправках

У Дніпропетровській області виготовляли неякісний бензин і продавали на заправках -

У Дніпропетровській області виготовляли неякісний бензин і продавали на заправках - фото: esbu.gov.ua

Події
16 жовтня 2023 16:52

На Дніпропетровщині бюро економічної безпеки викрило НПЗ, що виготовляв фальсифіковане пальне і продав його на АЗС.

Працівники БЕБ встановили, що у Дніпропетровській області на потужностях НПЗ, що раніше мав відповідні ліцензії, продовжує працювати підпільне виробництво пального без жодних дозвільних документів.

Фальсифікат низької якості продавали через мережу власних автозаправних станцій без ліцензії, будь-яких дозвільних документів та відповідного обліку. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Дніпропетровській області виготовляли неякісний бензин і продавали на заправках -У Дніпропетровській області виготовляли неякісний бензин і продавали на заправках - фото: esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки України зафіксували повний цикл незаконного виготовлення пального. Його, відповідно до технічної документації, могли виробляти до 150-200 тонн на добу.

Обшуки на заводі тривали впродовж тижня. В результаті співробітники БЕБ вилучили бензин й дизпаливо вартістю близько 2 мільйони гривень, обладнання та автомобіль, на якому транспортувалось пальне.

Вилучені пально-мастильні матеріали направлені на судову експертизу.

Триває досудове розслідування за частинами першою та другою статті 204 Кримінального кодексу України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів", встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах