У Дніпропетровській області призначено нового начальника поліції: що відомо

У Дніпропетровській області призначено нового начальника поліції: що відомо -

У Дніпропетровській області призначено нового начальника поліції: що відомо - фото: dp.npu.gov.ua

Події
13 жовтня 2023 11:48

Сьогодні, 13 жовтня, Голова Національної поліції України Іван Вигівський представив особовому складу нового начальника ГУНП у Дніпропетровській області - полковника поліції Олександра Ганжу.

Новий очільник до цього тривалий час працював на керівних посадах у Харківській, Одеській та Рівненській областях.

- Окрему увагу вимагаю приділити протидії незаконному обігу зброї та наркотичних речовин. Важливо продовжувати злагоджену роботу, взаємодіяти з усіма підрозділами сил безпеки та оборони, правоохоронцями, - зазначив голова Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

Голова ДніпроОВА Сергій Лисак розповів, що новий керівник має великий досвід роботи на керівних посадах за плечима Ганжі 25 років у правоохоронних органах.

Починав у Харківській області з посади дільничного інспектора. Пізніше був на керівних посадах у відділах боротьби з організованою злочинністю та стратегічних розслідувань.

Майже три роки служив на Одещині. Був заступником начальника обласної поліції. Останні дев'ять місяців очолював ГУ НП Рівненщини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах