Суд офіційно визнав Коломойського громадянином України

Суд офіційно визнав Коломойського громадянином України -

Суд офіційно визнав Коломойського громадянином України - фото: tg/kyivoperative1

Події
02 жовтня 2023 15:24

Шевченківський районний суд Києва офіційно визнав, що Ігор Коломойський є громадянином України.

Обираючи запобіжний захід Коломойському, суд зазначив, що він народився в місті Дніпропетровськ і є громадянином України, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною четвертою статті 190, частиною третьою статті 209 Кримінального Кодексу України. Про це свідчать матеріали суду, пишуть Українські новини.

Суд официально признал Коломойского гражданином Украины - фотоСуд официально признал Коломойского гражданином Украины - фото

Натомість, суд жодного разу не підняв питання і не зʼясовував, чи є Коломойський громадянином іншої країни, зокрема, чи має він громадянство Кіпру та Ізраїлю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомляли Українськi новини, Шевченківський районний суд сперечається із Службою безпеки України та Бюро економічної безпеки, яке громадянство у бізнесмена Ігоря Коломойського, якого арештували із заставою 509 мільйонів гривень за підозрою у відмиванні грошей та шахрайстві.

До цього у мережі був опублікований начебто указ Президента, в якому йдеться про позбавлення громадянства України кількох осіб, включаючи олігарха Коломойського, Рабіновича та Корбана.

Банкова засекретила укази Зеленського, якими нібито позбавили громадянства Коломойського, Рабіновича і Корбана.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах